Over Zoë

Hi,

Een echte Nijmeegse, nu woonachtig in Eindhoven. Waar ik dol op ben; reizen, eten, wijn en dansen. Ik draag het liefst hakken of mijn UGG sloffen. Ook lees ik graag boeken over gezondheid en beauty, wel aan het strand met een cocktail (balans).

Andere omschrijven me als een rustig mens, doelgericht en liefdevol. Nuchter en betrouwbaar. Ik kan me daar wel in vinden. Een tikkeltje eigenwijs wellicht. Maar hé, dat is ook wijs. 

Al op jonge leeftijd ben ik afgestudeerd als Allround schoonheidsspecialiste. Tijdens deze opleiding heb ik ook de specialisaties acnetherapie, bindweefsel- en shiatsumassage en visagie behaald. Na mijn opleiding heb ik me verder geschoold in acne en ben ik inmiddels huidspecialist. Even later heb ik de opleiding tot make-up artist (en hairstylist) gevolgd en met succes behaald. Ik heb les gegeven als docent schoonheidsspecialiste waar ik ook visagie lessen gaf. Daarnaast ben ik examinator op het ROC, hier beoordeel ik het examen van de nieuwe generatie schoonheidsspecialisten.

Noem me gerust een vakidioot, want ondanks mijn ruime kennis en ervaring streef ik altijd naar verbetering en vernieuwing. Ik volg regelmatig extra cursussen om up to date te blijven en om nieuwe dingen te leren. Gefascineerd door de mens, vooral de huid en het menselijk lichaam, continu bezig om mezelf te ontwikkelen. Mijn werkt eist precisie, daar streef ik elke dag naar.

“Leven”, is de betekenis van mijn naam. Dat verklaard misschien al mijn eigenschappen, die je ook terug vindt in mijn werk. Durf te doen, lach en leef. Op jouw manier. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Liefs,

Eigenaresse Zoella

“stress om jouw droom wedding look is niet nodig. een goede voorbereiding wel

Over Zoella

Zoella (je spreekt dit uit als zowella) is een bijnaam die me vroeger is gegeven. Deze naam is vertrouwd en zeer dierbaar, daarom staan vertrouwen en aandacht op de eerste plaats. Dit is namelijk de basis van een relatie, in welke vorm deze ook mag zijn. Gespecialiseerd in bruidsstyling en de huid. Want naast mijn werk als MUAH en High-end Bruidsstyliste ben ik ook huidspecialist. Naast de unieke make-up studio heb ik ook een fijne salon, de reden waarom ik jou als bruid nét wat meer kan geven.

Jij verdiend het ultieme gevoel, jouw ultieme droom-look. Ik ga daarvoor zorgen! Ik kijk verder dan alleen je mooie gezicht. Met de juiste (innerlijke) verzorging gaan wij samen jouw droom wedding look creëren. Daarnaast wordt er bij Zoella alleen gewerkt met high quility producten en tools. Deze zijn niet getest op dieren, vrij van schadelijke ingrediënten en hormoonproof.

Zoella is anders, ik ben anders (and i love it) 

Zoella's kenmerken

Exclusiviteit. Als jij verlangt naar jouw droom-look.

Het ultieme gevoel. Het VIB traject geeft je alles wat je nodig hebt.

Wedding coach. Ik ben er waar jij me nodig hebt.